2015 Sonbahar Konvansiyonu, 118E Federasyonumuzun olağanüstü kongresinde 2014-2015 Yılı Mali Bütçesi Aklandı. Geçen Dönem Genel Yönetmenimiz Şima Sunder birlikta çalıştığı takımına, ve Kulüp Başkanlarına Teşekkür ve ödüllerini iletti. Top 10 ödüllerini alan Kulüplerde sertifilkalarını aldı. Ayrıca hizmet liderleri Altın Lale'lerine kavuştu. Akik Lions Kulübü geçen dönem başkanı Zerrin Öztürel'e de uluslararası ödül haricinde Melvin Jones Plaketi verildi. 

Konvansiyonun Önemli konuğu İstanbul eski İl Milli Eğitim Müdürü oldu. Balıbey konuşmasında ülkemizin bu zor ve kötü şartlarında Lion'ların önemini belirtti. Sivil toplum örgütlerinin özellikle eğitim konusunda yaptıkları çalışmaları öven Balıbey, son 4+4+4 Eğitim programının başarısız olduğunu ve eğitim kalitesinin düştüğünü söyledi. Atatürk zamanında öğretmenlere verilen saygınlık ve ekonomik imkânların günümüzde kalmadığını belirtti. Balıbey desteği ile Lions Quest eğitimleri Milli Eğitim bakanlığı tarafından onaylanmıştı.
Kesintisiz 10 yıldır İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürüten Balıbey'den önce, bu göreve getirilen kişiler ancak 1 yıl görevde kalabilmişti.

10 yıl önce din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenliğinden İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atanan Balıbey'in İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü kalması için çeşitli sivil toplum örgütleri bakanlık nezdinde girişimlerde bulunuyordu. Ömer Balıbey Öğretmen Eğitimi Genel Müdürlüğü'ne atandı.

 

 

Bilgi-DÖNEM BOYU ÜSTÜN BAŞARI GÖSTEREN 

118 E LIONS Y.Ç. KULÜPLERİMİZ

 

İDARİ PUANLAMA KRİTERLER

1

ZAMANINDA RAPORLAMA

2

ULUSLAR ARASI İLİŞKİLER

3

ÖDENTİLER-RESMİ İŞLER

4

KATILIM-SORUMLULUK

5

EN COK ÜYE ARTISI

   
 

SIRALAMA

1

FATİH KIZTASI + CAGALOGLU IKI

2

EYÜP

3

ZEYTINBURNU

4

AKİK

5

ECELER

6

YEDİKULE

7

PİYERLOTİ

8

GOP

9

BAHÇESEHIR

10

YEŞİLKÖY

 

HİZMET PUANLAMA KRİTERLERİ

1

EN ÇOK HİZMET -ETKİN KATILIM

2

EN COK DERECEYE GİRME

3

BARIŞ POSTERİNE KATILIM

4

GLOBAL aktivitelerı gercekletırme

   
   
   
 

SIRALAMA

1

FATIH KIZTASI

2

ECELER

3

AKİK

4

AVCILAR

5

YENI ATAKOY

6

TARIHI TOPKAPI

7

MAVI HALIC

8

YESILYURT

9

CAGALOGLU IKI

10

YEDİKULE